Manikyr/Pedikyr

Sybro Beauty har valt Staleks som leverantör av instrument till Manikyr & Pedikyr. Anledningen är dess goda rykte och professionalism. De har varit i branschen länge och levererar alltid oklanderliga instrument. De 4 serierna har priser som varierar på grund av olika sliptekniker, kvalitet & grepp.

CLASSIC

Rostfria instrument för hemmabruk som passar bra till merförsäljning till kunderna. Kombinerar hög materialkvalitet med ergonomisk traditionell design.

SMART

Estetiskt tilltalande och funktionell design med originella konstruktionsidéer. Högkvalitativ medicinsk kvalitet rostfritt stål och noggrannhet i precisionsarbetet är viktiga faktorer som gör det möjligt att använda instrumenten under en längre tid utan att behöva slipa dem igen. För proffs som värderar precision, kvalitet och ergonomi i verktygen.

EXPERT

Innovativa lösningar av professionella instrument. Instrumenten är skarpt konstruerade, slitstarka och ergonomiska. De ultimata verktygen för manikyr- & pedikyr-experter och kosmetologer. Mycket hållbart korrosionsbeständigt rostfritt stål, perfekt finish och felfritt polerade skärytor garanterar lång livslängd på instrumentet samt en enastående ergonomisk känsla för användaren.

EXCLUSIVE

För den kräsna terapeuten. Inget har lämnats åt slumpen och alla verktyg har en originell design. Alla aspekter av verktygen är manuellt granskade och har även ett extra hög stålkvalitet (AISI 440). Slipningen är extra utformad och levererar skär med kirurgisk precision.

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat