Köpvillkor

Orderbekräftelse

Efter att du beställt dina varor här på Sybro Beauty skickas en bekräftelse till det mail som du angav när du registrerade ditt konto. Denna orderbekräftelse bör sparas vid eventuell kontakt med vår kundtjänst. Kundtjänsten når du snabbast genom att skicka ett mail till kundservice@sybrobeauty.se

Priser

Alla priser på Sybro Beauty är angivna exklusive moms. Vi reserverar oss mot prisjusteringar som kan uppkomma vid förändrade priser hos våra leverantörer eller valutaförändringar. Vi reserverar oss även mot lagerförändringar och eventuella tekniska fel på hemsidan eller servern.

Leverans och Frakt

Från det att du har beställt din vara tar det normalt 1-3 arbetsdagar innan varan finns hos dig. Leveranstiderna är förväntade tider. Då oförutsedda förseningar kan uppstå (från oss eller hos fraktbolaget) kan vi inte garantera att leveransen når dig inom angivna antalet arbetsdagar. Vi kan därför inte ersätta dig vid eventuell försening. Vi kommer däremot självklart att kontakta dig direkt om problem med leveransen skulle uppstå. Fraktkostnaden är beroende av vikten och denna summa läggs på fakturan. Det är viktigt att du anger rätt leveransadress. Om vi på Sybro Beauty får tillbaka ett paket som skickats till fel adress är det upp till dig som kund att betala ny frakt.

Betalningsalternativ

Betalningar sker alltid mot faktura.

Avbeställning

Innan vi hunnit skicka beställningen kan du avbeställa hela eller delar av din order via e-post. Vi svara då på mailet när avbeställningen gått igenom samt om avbeställningen kom in för sent. Skickar ett mail till kundservice@sybrobeauty.se

Garanti

Vi lämnar 1års garanti på alla våra produkter. Finner du att en vara inte fungerar så ska du skicka ett mail till kundservice@sybrobeauty.se och förklara felet och därefter skicka varan till oss på Sybro Beauty.

Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara.
Returadress för varor:
Sybro Beauty
Västmannagatan 51
113 25 Stockholm

Har du någon fundering så tveka inte att kontakta oss.
Mailadress: kundservice@sybrobeauty.se
Telefonnummer: 0735409509