Om Sybro Beauty

Sybro Beauty AB är ett företag som riktar sig till salonger som jobbar med vaxningar och brasilianska vaxningar och som är måna om resultatet. Vi vet att de bästa salongerna kan skilja på effektivt och skonsamt vax och ”vanligt” vax. Det är därför vi jobbar med Starpil. Starpil är enligt oss och många andra marknadens absolut mest överlägsna märke inom vaxning. De största salongerna i Sverige använder redan Starpil. Gör det du med, för din skull och dina kunders. Vi säljer endast till auktoriserade hudterapeuter.

Vi vill att du som jobbar med vaxning och vill ha det bästa för dina kunder ska kunna få de bästa vaxprodukterna till de bästa priserna på ett och samma ställe – Sybro Beauty. Inom företaget finns mer än 15 års erfarenhet inom vaxning och brasiliansk vaxning. Vi kan det här området. Du som kund får även tillgång till vår kunskap. Du kan när som helst maila vår kundservice och få svar på dina funderingar om vaxning och brasiliansk vaxning.

Från och med den 1 maj 2024 kommer priserna på våra produkter att justeras. Detta beror på den allmänna ekonomiska situationen som har inneburit ökade kostnader för oss som leverantör. Vi kommer att naturligtvis att fortsätta leverera högkvalitativa produkter till dig som kund, i samma utsträckning som tidigare.

Vi vet att denna situation också är svår för er och vi kommer fortsätta jobba hårt mot att kunna hjälpa er tillgodose era kunder med de allra bästa produkterna för era behandlingar.

Sybro Beauty AB
Västmannagatan 51
113 25 Stockholm
Stockholm

Kontaktuppgifter:
Telefonnummer: 0735409509

Mailadress: kundservice@sybrobeauty.se